vineri, 22 iulie 2011

Viata bate filmul

Viata bate filmul! Iar filmul s-a sfarsit.
In locul lui isi reiau locurile fostii actori ce au jucat din greseala.
Realitatea e cea mai tare! Descoperi in ea multa plictiseala...atat de multa incat ti-ai dori sa simti un pic de durere.
Ai putea sa nu renunti la actori...la film...dar nu ai cum...pentru ca devin slabi si stangaci pe masura ce episoadele se desfasoara. Lucrurile scapa de sub control...iar tu nu mai poti fi un regizor eficient.
Vrei sa faci dintr-o broasca- print, sa o scoti pe Cenusareasa din bostan...merge in primele episoade...
Viata bate filmul!
Cenusareasa e un basm...e visul unei fete care nu e in stare sa lupte sa iasa din bostanul ei si se foloseste de aspectul exterior.
Broasca ...e alunecoasa si superficiala...ca o broasca...i-ar trebui multi bani pentru a-si aranja operatiile estetice..de transformare.
Toti jucam un rol....si il jucam atat de prost ca ne plictisim si noi...si fugim in realitatea asta plictisitoare..pentru ca suntem slabi.
Nu stim sa fim iubiti, nu stim sa fim prieteni, nu stim sa fim parteneri...de orice....la naiba! Suntem slabi, superficiali, lenesi, lasi...
Nu mai vreau Movie...prefer viata, care are in ea tot ce trebuie intr-o soap-opera...Nu mai vreau cenusarese si nici broaste. Vreau sa aterizez in acelasi loc din care am decolat acum ceva timp.